duminică, 27 decembrie 2009

Doi Cocosi

Restaurant Doi Cocosi are o biografie seculara: in fata trecerii timpului, celebritatea lui a ramas nealterata, poate si pentru faptul ca aici s-au facut dintotdeauna cei mai buni pui la ceaun, dupa o reteta secreta. De aceea Restaurant Doi Cocosi a avut sansa sa fie iubit si administrat de adevarati profesionisti care s-au perindat de-a lungul celor 100 de ani la conducerea lui.

De aceea si azi nu stii ce este mai important sa scoti in evidenta: oamenii care il conduc, mancarea (preparatele) sau ambianta.

Fara cele trei constante mentinute la standarde de caliatate, restaurantul Doi Cocosi nu ar fi traversat cu atata mandrie un veac de existenta si nu ar fi fost ce este azi: un reper important al istoriei vechiului Bucuresti.

Cunoscut la inceputul secolului XX ca "Hanul AGNITA", era cea mai renumita carciuma di afara Capitalei. A fost primul restaurant amenajat in stil romanesc, cu ceramica si stergare traditionale, cu ospatarite in costume traditionale, cu preparate pur romanesti, dupa care s-au inspirat dupa anii "90 si celelalte carciumi din Bucuresti"

De-a lungul timpului si pana azi, Restaurant Doi Cocosi s-a extins.

In prezent restaurant Doi Cocosi dispune de un salon cu o capacitate de 150 locuri, unde in fiecare seara taraful de lautari si dansatori sustin un program de muzica lautareasca. In fiecare seara trupa de lautari si dansatori prezinta oaspetilor restaurantului traditii si obiceiuri romanesti, printre care un ritual complet de nunta, de la imbracatul miresei, barbieritul mirelui, impodobitul bradului, pana la "perinita". Nimeni nu ramane nejucat, caci dansatorii invita fiecare oaspete pe ring.

Restaurantul mai detine si o terasa de 80 de locuri si un "Salon vanatoresc", reprezentand locul favorit al tuturor strainilorcare ne viziteaza tara.

Restaurant Doi Cocosi organizari evenimente

nunti
botezuri
aniversari
parastase
petreceri private
cocktailuri
Preturi negociabile

DACA VETI PASI PRAGUL ACESTUI LOCAS, VETI FI INTAMPINAT CU PAINE CU SARE, NUCI PRAJITE SI TUICA ROMANEASCA!

Dintre preparate va recomandam:
Carnati uscati
Babic
Ghiudem
Salamuri uscate
Renumitii "Carnati de plescoi"
Pui la ceaun(cei mai buni, preparati dupa o reteta secreta)
Bors de cocos cu taitei de casa
Supa de pui cu taitei de casa
Sarmalute traditionale in foi de varza sau vita


Orar zilnic de la 12:00 - pana la ultimul client
Carti de credit Visa, MasterCard.
Telefon 021 312 26 92021 312 26 91
Fax 021 312 26 90

Adresa: Sos. Bucuresti-Targoviste nr. 8 (drumul spre Palatul Mogosoaia)

Niciun comentariu: