duminică, 27 decembrie 2009

Elisa

Asezat la 20 km de Bucuresti, in comuna Belciugatele, complexul turistic Elisa este solutia ideala pentru a scapa de stresul urban, evadand intr-o oaza de liniste si relaxare.

Constructie noua, cu servicii complete, complex turistic Elisa este compus din restaurant cu terasa, piscine pentru adulti si copii,casute modern utilate si comfortabile, un adevarat spatiu de recreere, creat special pentru a uita de grijile cotidiene.

Cazare complex turistic Elisa: Pentru cazare sunt disponibile 13 casute, mobilate ultramodern, cu paturi duble, aer conditionat, tv si toate cele necesare petrecerii unui sejur inedit.

Restaurant: Restaurant Elisa cu specific traditional dar si international, este locul unde poti savura o saramura de crap proaspat prins dar si o delicioasa pizza facuta in cuptorul pe lemne.

Restaurant Elisa organizeaza:

nunti
botezuri
mese festive
simpozioane
conferinte
training
Capacitate restaurant Elisa: 450 locuri in restaurant

Restaurant Elisa va ofera

servire ireprosabila
13 camere duble
pescuit sportiv
preturi atractive
Agreement complex turistic Elisa: alte puncte de atractie sunt cele doua piscine si terasa din jurul lor care include si barul ce deserveste exclusiv pe cei aflati la o baie de soare.
Dotarile piscinelor sunt si ele de top: dusuri si toalete de standard European, umbrele si scaune de plaja cu masute, toate creeaza ambientul ideal pentru deconectare si distractie.


Orar 8:00 - 24:00
Mobil 0756 067 921, 0756 067 922

Adresa: Belciugatele

Niciun comentariu: