Restaurant TAROT se afla pe strada Carol Knappe 104, in zona de stradute linistite dintre Turda si Domenii, pe coltul dinspre bulevardul Ion Mihalache.
Are doua saloane, unul la intrare, cu bar si capacitate de 20 de locuri, si un al doilea, mai mare, de 50 de locuri. La demisol exista un separeu ce poate fi folosit pentru mici petreceri sau sedinte, cu intrare separata, iar in curte o terasa cu 20 de locuri.
Atmosfera este calda, sustinuta de tonurile si decoratiile interiorului, in ideea de a oferi oaspetelui senzatia unui loc placut si familiar.
Meniul, conceput in terminologia cartilor de tarot, contine mancaruri elaborate, in asocieri surprinzatoare, cu gusturi delicate si diverse. La preparare nu se folosesc produse conservate, pentru a mentine caracterul sanatos al unui meniu pentru cei care stiu sa aiba grija de corpul lor.
In limita locurilor enumerate mai sus, se pot organiza evenimente la scara mai mica, pentru care se poate alcatui un meniu dupa preferinte.
Un loc interesant, discret, placut, care asteapta oaspeti doritori de senzatii culinare rafinate si de o atmosfera inedita.
Pentru detalii suplimentare: www.restauranttarot.ro
MENIU
Antreuri
Starters
Turnul cu creneluri
Cartof copt cu ciuperci, smantana si mozzarella (170/70g)
Roasted potato with mushrooms, cream and mozzarella
Faetonul
Ciuperci proaspete sotate cu foetaj (250/30g)
Fresh saute mushrooms with pastry
Faetonul alb
Ciuperci cu sos gorgonzola cu foetaj (200/60/30g)
Gorgonzola sauce mushrooms with pastry
Boreal Meridional
Somon afumat cu rucola, grapefruit rosu si nuci (160/150g)
Smoked salmon with rucola, grapefruit and mushrooms
Nebunul mediteranean
Muschi de vita cu cosulet de parmezan cu ciuperci (40/80g)
Beef steak with parmigianno and mushrooms
Regina de Spade
Salata verde, rosie si raddichio ( 270g )
Mixed salad
Valetul de Spade
Salata de pui cu telina si morcov( 100/120g)
Chicken salad
Regele de Spade
Salata de ton cu legume si porumb (60/250g)
Tuna salad
Asul de Spade
Creveti cu salata, rosii si avocado (100/170g)
Shrimp salad
Felul Intai
Soups and pasta
Pajul de Cupa
Supa de pui (250ml)
Chicken soup
Asul de Cupa
Supa crema de ciuperci (250ml)
Mushroom cream
Cavalerul de Cupa
Supa de orz cu bacon (200/50g)
Barley soup with ham
Regele de Cupa
Crema de fasole cu peste si podomorino (200/100/20g)
Bean soup with fish and tomatoes
Cele doua drumuri
Spaghetti cu sos de rosii proaspete si busuioc (160g)
Spagetti with fresh tomato sauce and herbs
Cele trei destine
Penne cu vinete, pomodorini si mozzarella (180g)
Penne with eggplant, cherry tomatoes and mozzarella
Cele patru viziuni
Rigatoncini all''Amatriciana ( 220g)
Rigatoncini with meat and tomato sauce
Adevarul ascuns
Risotto cu funghi porcini (150g)
Risotto with mushrooms
Pachetul de tarot
Lasagna (400g)
Lasagna
Grill
Valetul de Monede
Piept de pui ( 200g)
Chicken breast
Regele de Monede
Muschi/file de porc (200g)
Pork steak/fillet
Regina de Monede
Muschi de vita ( 200g)
Beef steak
Felul doi
Main course
Eremitul
Pastrav in folie la gratar cu cartofi natur (250/200g)
Grilled trout with boiled potatoes
Temperanta
Transa de spigola cu spanac proaspat si tarta de cartofi (140/200g)
Spigola fish with fresh spinach and mashed potatoes
Regina de Caro
Dorada cu calamari, gamberi, legume sotate si spanac proaspat (min 2 pers) (400/200/100g)
Dorada fish with seafood and fresh spinach (2 pers)
Magicianul
Pulpa de pui umpluta cu urda si spanac, legume gratinate si sos de piper verde (250/50g)
Chicken filled with cheese, spinach, vegetables and green pepper sauce
Marele Preot
Piept de pui cu ciuperci (250/100)
Chicken breast with mushrooms
Marea Preoteasa
Piept de rata cu varza rosie si sos de fructe de padure (300/100g)
Duck breast with red cabbage and berries sauce
Imparatul
Muschi de porc cu hrean si legume la gratar ( 200/150g)
Pork steak with horseraddish and grilled vegetables
Imparateasa
Muschi de vita cu rucola, pomodorini si parmezan (200/150g)
Beef steak with rucola, cherry tomatoes and parmiggiano
Roata Destinului
Chateaubriand cu sos Bearnaise, legume la gratar si cartof copt (min 2 pers) (400/300g)
Chateaubriand steak with Bearnaise sauce, grilled vegetables and roasted potatoes (2 pers)
Garnituri
Side dishes
Semn de aer si foc
Legume la gratar ( 160g)
Grilled vegetables
Semn de pamant si apa
Cartofi natur (200g)
Boiled potatoes
Semn de pamant si foc
Cartofi la cuptor (200g)
Roasted potatoes
Semn de apa si foc
Orez ( 80g)
Rice
Desert
Dessert
Soarele
Tarta cu fructe
Fruit cake
Steaua
Tarta cu ricotta sau ciocolata
Ricotta cheese/chocolate cake
Indragostitii
Nougat Glace (100/50g)
Nougat Glace
Luna
Panna Cotta cu ciocolata ( 100g)
Chocolate Panna Cotta
Lumea
Platou cu fructe ( 250g)
Justitia
Selectie de inghetata
Icecream selection
Dreptatea
Platou de branzeturi (200g)
Cheese selection
(Cantitatile specificate sunt calculate inainte de preparare.)
Orar 12:00 - 24:00
Carti de credit Visa, Master Card
Telefon 021 224 06 00
Mobil 0722 320 890, 0722 356 150
Adresa: Str Carol Knappe nr 104, sector 1, Bucuresti
miercuri, 23 decembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu