duminică, 3 ianuarie 2010

Ana Rustic Ballroom

Restaurant Ana Rustic Ballroom reusseste sa isi impresioneze clientii prin decorul unic, realizat in stilul traditional romanesc si prin specialitatile culinare preparate dupa retete specifice tarii noastre.

Restaurant Ana Rustic Ballroom isi atrage in permaneneta clientii atat prin ambientul rustic, constituit din decoratiuni specifice folclorului romanesc, precum si de meniul bogat, alcatuit in totalitate din preparate traditionale romanesti.

Ana Rustic Ballroom isi propune sa isi impresioneze clientii prin serviciile oferite si prin calitatea mancarii, astfel incat acestia sa-si doreasca sa revina, devenind astfel clienti fideli ai restaurantelor noastre.

Va invitam in restaurant Ana Rustic Ballroom pentru a descoperi atmosfera rustica si pentru a savura preparatele delicioase pregatite de bucatarii nostri specialisti in retetele traditionale romanesti!

Restaurant Ana Rustic Ballroom din Soseaua Pantelimon (Aleea Hobita nr.1) dispune de 4 saloane elegante de lux, insumand o capacitate de 1.000 de locuri

Spatiile destinate restaurantelor sunt amenajate cu bun gust si eleganta, dar decorate si cu elemente specifice stilului traditional romanesc, fapt ce le confera un ambient pitoresc si care creaza o atmosfera intima. In functie de evenimentele ce vor avea loc in restaurantele noastre, decorul salonului poate fi adaptat, tinand cont de tema sarbatorii, precum si de preferintele clientilor nostri.

Ana Rustic Ballroom va ofera gazduire si sprijin in organizare de evenimente precum:

petreceri pentru celebrarea unor sarbatori: Paste, Craciun, Revelion, Halloween etc.;
petreceri aniversare si zile de nastere;
nunti, petreceri pentru cununia civila si botez;
reuniuni de clasa si petreceri de absolvire;
seminarii, training-uri, conferinte si intalniri de afaceri;
lansare de produse si inaugurare de sedii;
aniversari si petreceri de firma (inclusiv petreceri de sarbatori);
gale / spectacole;
petreceri in aer liber pentru orice tip de eveniment;

Niciun comentariu: